Diesel Fuel Conditioner:

 

 

DFT 1500 "Hammerdown" is een multi-purpose diesel conditioner speciaal ontworpen om de eigenschappen van de huidige dieselolie te optimaliseren.

 

 

Het is een unieke mix van petrochemische producten speciaal ontwikkeld voor de diesel van vandaag. Het is ontworpen om het brandstofverbruik en de onderhoudskosten te verlagen en de huidige brandstofproblemen te minimaliseren. Sinds 1977 heeft DFT 1500 zich bewezen, zowel ter land en ter zee in de lichte en zware maritieme omgeving.

 

 

DFT 1500 "Hammerdown" maakt voor dieselmotoren het verbrandinsproces efficiënter, en produceert meer vermogen, terwijl het de CO, NOx en deeltjes (rook)-uitstoot aanzienlijk vermindert. Het verwijdert en voorkomt harde koolstof, een belangrijke oorzaak van slijtage en het verminderen van vermogen van de motor. Het voorkomt de groei van bacteriën en schimmels in de brandstoftank, brandstofsystemen (pomp en brandstofleidingen). En beschermt alle brandstof systemen en onderdelen van de motor tegen corrosie.

 

DFT 1500 "Hammerdown" vermindert ook de wrijving van de zuigerveer en cilinderwand. Gebruikers melden regelmatig dat hun dieselmotor merkbaar soepeler loopt sneller op vermogen komt en dat de motor stopt met roken na het toevoegen van DFT 1500 Hammerdown.

 

 

 

Ook zeggen de gebruikers (Coast Guard) dat het oude motorvermogen weer is hersteld "als nieuw". Verder rapporteren zij gemiddeld een vermindering van 7 t/m 10% van het brandstofverbruik en van 15 tot 25% lage onderhoudskosten. Onafhankelijke tests bevestigen dit.

 

 

 

DFT 1500 "Hammerdown" is volledig compatibel met alle dieselmotoren, filters, en brandstof systemen. Het is niet toxisch en niet-bijtend, bevat geen metalen of alcohol, en vereist geen speciale behandeling, speciale opslag of verwijdering. Het is gegarandeerd niet onderhevig aan chemicaliën en kan geen enkele schaden geven aan de motor.

 

 

 

DFT 1500 "Hammerdown" Fuel Conditioner is EPA geregistreerd, Gecertificeerd voor Nationale Defensie brandstoffen en is US Coast Guard goedgekeurd.

 

 

Heeft u vragen of wilt u gewoon meer informatie over dit product neem dan contact met ons op.