Krukas slijpen

Krukas slijpen bij Dieselservice Emmeloord

Omdat de krukas een van de meest belaste draaiende onderdelen van de motor is, zal deze naintensief gebruik veelal sporen van slijtage gaan vertonen. Een oorzaak hiervoor kan zijn dat er krasjes op de gladde rondingen ontstaan of dat de rondingen niet meer binnen de toleranties zijn. Wanneer een lager van de krukas uitloopt, dan is het noodzakelijk om de krukas opnieuw te slijpen.

 

Jarenlange ervaring in het slijpen van krukassen

Dieselservice Emmeloord kan uw krukas slijpen voor u. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij zeer bedreven in werkzaamheden als het slijpen van een krukas. Wij slijpen uw krukas tegen scherpe prijzen en leveren door heel Nederland. Wilt u uw krukas ook snel en vakkundig laten slijpen, neem dan contact met ons op of kom bij ons langs in Emmeloord.

 

Vragen over het slijpen van een krukas?

Heeft u nog vragen over een krukas slijpen aan Dieselservice Emmeloord? In dat geval kunt u het beste even contact met ons opnemen. Graag staan wij u persoonlijk te woord. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 0527 - 699292. U kunt ons elke werkdag bereiken tussen 09:00 en 17:00 uur. Ook kunt u al uw vragen over het slijpen van een krukas stellen door te e-mailen naar info@dieselserviceemmeloord.nl. Uiteraard bent u tijdens kantooruren in Emmeloord!
 

Bekijk onze krukassen op de webshop